FAQ

Zit ik na de proefperiode ergens aan vast?

 

Nee, je zit nergens aan vast. Je wordt niet automatisch overgezet op een betaald account. Ook als je besluit te upgraden zit je nergens voor lange tijd aan vast. Je kunt maandelijks opzeggen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Als het account via ons loopt kan je de factuur via bankoverschrijving betalen. Uiteraard is het ook mogelijk om de betalingen via automatische incasso te laten verlopen.

Krijg ik ook Nederlandstalige support?

Je krijgt bij ons Nederlandstalige support. Daarnaast hebben we ook Nederlandstalige instructievideo’s.
Je kunt ook nog  steeds direct contact met ActiveCampaign opnemen. In dat geval is de support Engelstalig.

Hoe lang is het abonnement?

Je hebt de keuze tussen een maandabonnement of jaarabonnement.  Ee jaarabonnement is 15% goedkoper dan een jaarabonnement. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Een upgrade wordt direct doorgevoerd. Een downgrade of opzegging gaat altijd 1 maand later in.

Wat is de opzegtermijn?
De opzegtermijn is 1 maand.
Kan ik het account ook in eigen beheer nemen?
Het is mogelijk het ActiveCampaign account in eigen beheer te nemen. In dat geval zal je via creditcard moeten betalen en dien je voor support direct contact met ActiveCampaign op te nemen.
Kan ik de contacten uit mijn huidige systeem behouden

 

Ja, het is zeer eenvoudig om contacten vanuit een andere autoresponder in ActiveCampaign te importeren. Ze hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Geven jullie ook ActiveCampaign trainingen?

We geven momenteel geen ActiveCampaign trainingen. We hebben wel voor ieder Activecampaign klant een online omgeving met diverseNederlandstalige  instructievideo’s.

Kunnen jullie helpen bij het opzetten van ActiveCampaign?

We kunnen zeker helpen bij het opzetten van ActiveCampaign of bij het opzetten van e-mailcampagnes en e-mailautomations. Je kunt daarvoor contact opnemen met de klantenondersteuning.

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer?
Plan een gratis adviesgesprek in!

JA, ik wil graag een adviesgesprek

Maak gebruik van deze e-mailmarketing checklist en zorg ervoor dat de e-mails effectief zijn en zo min mogelijk frustratie oplevert voor de lezer.