ActiveCampaign en ConvertBox

Crazy Insane Black Friday Combi-deal!

+

=

De nieuwe makkelijke, slimmere manier om jouw website bezoekers te betrekken, registreren en converteren naar meer klanten & omzet

Je hebt een webshop waar je trots op bent. Toch? 

De bestellingen druppelen op zich wel lekker door, of misschien vallen ze enorm tegen. Hoe dan ook, je weet zeker dat er meer uit te halen valt. Maar hoe? En wat heb je daar voor nodig? Er komt zoveel bij kijken, je ziet door de bomen het bos niet meer

En de kans is aanwezig dat je daardoor ook één van de meest snelle, slimme, omzetverhogende manieren compleet over het hoofd ziet, of letterlijk niet gebruikt. 

Eeuwig zonde, je laat letterlijk goud liggen! 

9 van de 10 webshop eigenaren die bij ons aankloppen hebben de basis niet staan.

Zij zien na gemiddeld 3-6 maanden samenwerken een omzetverdubbeling.

Wat die basis inhoudt? Een sterke optin strategie! 

En misschien denk je nu, een wat? Wat is een optin strategie? No worries, je hoeft in elk geval niet eindeloos nieuwsbrieven te versturen (vaak zonder of anders met minimaal resultaat) voor als je dat nog niet geprobeerd had…. 

Een optin strategie is een manier om, geheel AVG proof, e-mailadressen te verzamelen van personen die interesse hebben in jouw product(en). En:

✅  Geeft je toegang tot een loyale doelgroep: je hebt namelijk toestemming om e-mails te sturen naar mensen die al interesse in je producten of diensten hebben getoond.

 

Verhoogd de omzet: E-mailmarketing stelt je in staat om gerichte promoties en aanbiedingen naar je abonnees te sturen, wat kan resulteren in hogere conversies en omzet.

 

Klantenbinding: Door regelmatig waardevolle en relevante inhoud te delen, kun je een sterke band opbouwen met je klanten en hun loyaliteit vergroten.

 

Segmentatie en personalisatie: Met optin-gegevens kun je je e-mails beter segmenteren en personaliseren, waardoor je meer gerichte berichten kunt versturen.

Voor deze ene keer en omdat je lid bent van de Facebook groep van Bert van der Meer zetten we deze strategie met maar liefst 75% korting voor je op.

* Inclusief een jaarlicentie voor ActiveCampaign tot 500 contacten!

Zeg vaarwel tegen lelijke, verouderde en antieke pop-ups..

Genereer meer leads en sales door de juiste bezoekers te betrekken op het juiste moment en het leveren van een meer gepersonaliseerde ervaring d.m.v. slimme hoog-converterende on-site berichten met ConvertBox in combinatie met de meest efficiënte en voordelige e-mail marketing tool van dit moment: Active Campaign.

Intelligente targetting

Segmentatie funnels

A/B Split testing

Visuele weergave

1

Drag & Drop eenvoud

R

Eenvoudig overzetten van abonnees

Duidelijke rapportage

Integratie met Autoreponders

Contacten tellen maar één keer

h

Groot assortiment aan sjablonen

Nederlandstalige suppport

* Inclusief een jaarlicentie voor ActiveCampaign tot 500 contacten!

Boost  betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten

Betrek bezoekers persoonlijk door hun naam, bedrijf of andere verzamelde  gegevens te gebruiken in de berichten. Door de koppeling met ActiveCampaign is het mogelijk om actuele en persoonlijke klant data te tonen, waardoor 1 op 1 communicatie mogelijk wordt voor de ultieme klantervaring.

 

Segmenteer bezoeker en leads d.m.v. Multiple-Choice funnels

Maak eenvoudig multiple-choice funnels zodat je kunt segmenteren, taggen en ze gepersonaliseerde aanbiedingen kunt doen, op basis van hun interesses en doelen, alle data wordt vastgelegd in ActiveCampaign zodat je alles kunt volgen en meten en gericht beslissingen kunt nemen en tijd investeren aan het verzilveren van de grootste kansen.

 

 

Integreer al jouw favoriete marketing tools

Integreer eenvoudig honderden marketingtools en diensten en maak deze op het juiste moment zichtbaar binnen de ConvertBox, video’s specifieke webshop artikelen, evenementen, precies op het juiste moment de juiste boodschap voor de juiste persoon, bezoekers zullen zich zeer begrepen en welkom voelen.

Nog meer krachtige mogelijkheden en functies

Je krijgt met deze eenmalige investering:

 

✅ Een compleet op maat gemaakte optin strategie. Uiteraard in de tone of voice en branding van jouw webshop en merk.

 

✅ Dagelijks nieuwe, potentiële kopers (mits je traffic genereert door middel van bijvoorbeeld social media advertenties)

 

✅ De huidige kosten per aankoop omlaag omdat je maillijst groeit op basis van personen die geïnteresseerd zijn in jouw product(en). 

 

✅  Minder advertentiekosten: In vergelijking met advertentiecampagnes gericht op aankopen, zijn de kosten voor het verzenden van e-mails relatief laag. E-mailmarketing vereist alleen een investering in het opbouwen en onderhouden van de e-maillijst, wat over het algemeen kosteneffectiever is.

Want hoe bouw jij je klanten bestand anders op? Verzamel je eigenlijk wel e-mailadressen van potentiële kopers? Weet je hoe je de juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste persoon verstuurt? Zoals een leuke felicitatie mail naar bestaande klant, een productlancering, seizoensgebonden actie of een loyaliteitsprogramma waarin je jouw trouwe klanten kunt belonen? En dit is slechts een kleine greep uit alle voordelen van e-mailmarketing.

 

Split test je bericht en zie exact wat werkt

Zowel in Converbox en ActiveCamaping is het eenvoudig om splittesten op te zetten, door  het maken van variaties van berichten en mails. Vervolgens kun je een onderbouwde beslissing nemen welke splittest de meeste resultaten oplevert, je zult zien dat je mening en onderbuik gevoel er vaker naast zitten dan je denkt, zo haal je veel meer uit je marketing investeringen en leer je wat wel- en niet werkt bij jouw doelgroep.

Moeiteloze integratie met al je favoriete marketing tools

ConvertBox en ActiveCampaign integreren eenvoudig met alle populaire autoresponders, page builders, en betaalplatforms. Er worden nog steeds nieuwe integraties toegevoegd. En staat jouw tool er net niet tussen? Dan is er altijd nog Zapier die moeiteloos integreert met honderden andere systemen.

 

Ontworpen voor maximale conversie op alle apparaten 

Meer dan 50% van het webverkeer gaat nu via mobiele apparaten. Vandaar dat ConvertBox is ontworpen zodat de boxen op alle apparaten er fantastisch uitzien en tot maximale conversies leiden.

Mooie hoog converterende sjablonen voor elke stap in jouw funnel

Convertbox geeft je de flexibiliteit om eenvoudig diverse soorten on-site berichten te maken en lanceren.

Naast een fysieke locatie hebben we ook een webshop waar we onze koffies in verkopen en hier wilde we graag meer uit halen dan dat we deden. Vanaf de 2e maand was er al een stijgende lijn te zien in niet alleen de database zelf, maar ook in de omzet die we inmiddels uit e-mail halen. De communicatie verloopt soepel en alleen al om de jarenlange ervaring in email en de techniek daarachter is het team achter BrickMail meer dan geschikt als je momenteel vastloopt met jouw webshop.

Koffie van Hoorn

* inclusief een jaarlicentie van ActiveCampaign tot 500 contacten

Toon gepersonaliseerde berichten op basis van waar de bezoekers zijn in het salesproces

Stop met de statische ouderwetse pop-ups.. Convertbox maakt het eenvoudig om slim gerichte berichten te laten zien aan een specifieke groep, gebaseerd op de fase in hun klantenreis

E-mailmarketing is van cruciaal belang voor webshops.
Vooral om deze 5 redenen:

 

  1. Klantenbinding: Het stelt webshops in staat om regelmatig contact te houden met hun klanten, waardoor de band met het merk versterkt wordt.

 

  1. Verhoogde verkoop: Door gerichte e-mails met productaanbevelingen, aanbiedingen en kortingscodes te versturen, kunnen webshops hun omzet verhogen.

 

  1. Segmentatie: Email marketing maakt het mogelijk om klanten te segmenteren op basis van hun gedrag en voorkeuren, waardoor gepersonaliseerde berichten kunnen worden verzonden.

 

  1. Kostenbesparing: In vergelijking met andere marketingkanalen is e-mail marketing kosteneffectief en kan het een hoog rendement opleveren.

 

  1. Meten en optimaliseren: Webshops kunnen de prestaties van hun e-mailcampagnes nauwkeurig meten en aanpassingen maken op basis van gegevens en feedback, wat leidt tot continue verbetering en optimalisatie.

Actie geldig t/m 19 november 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je gebruik maken van ConvertBox en ActiveCampaign en ook Nederlandstalige ondersteuning en instructievideo’s?

Bestel NU de combi- deal!

* inclusief een jaarlicentie van ActiveCampaign tot 500 contacten!

Ron Scheerder was de eerste ActiveCampaign Certified Consultant in Nederland.

Inmiddels is Webalist één van de grootste resellers  van Europa en hebben we niet alleen toegang tot de specialisten bij ActiveCampaign, maar ook tot gunstige tarieven. Dit voordeel delen we graag met onze klanten.

Al met al speelt email marketing een cruciale rol bij het stimuleren van verkoop, het opbouwen van klantrelaties en het vergroten van de algehele effectiviteit van webshops.

Het is een super waardevol instrument om klanten te bereiken en te behouden in de competitieve e-commerce markt.

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij gebruiken nu 2 jaar de e-mail marketing service van Brickmail, en met veel met succes! Door de hoge adspend in ons bedrijf waren we op zoek naar een partij die focus heeft op snelle en stabiele omzetgroei binnen onze bestaande klanten zonder dat daar (meer)kosten per aankoop voor nodig waren. Door gestructureerde e-mail marketing met achter de schermen, de juiste automations, technieken en jarenlange ervaring van deze experts, is onze e-mail omzet meer dan verdriedubbeld binnen deze 2 jaar. Er is geen moment dat we ergens niet bij worden betrokken en de communicatie is transparant en snel.

Kim denkt met haar expertise en ervaring graag mee over hoe we meer uit onze webshop kunnen halen en deze betrokkenheid maakt het een hele fijne samenwerking.

Er is een strategie opgebouwd waarmee we eigenlijk aan de lopende band nieuwe (potentiële) klanten verzamelen. Hiernaast worden onze klanten bijvoorbeeld herinnerd als ze nog iets in het winkelmandje hebben, ze krijgen korting op hun verjaardag en worden continue op de juiste manier gesegmenteerd bij nieuwsbrieven en opvolging via de e-mail. Hierdoor is het klantenbestand niet alleen gegroeid maar ook veel meer waard geworden. Automatisering zorgt daarnaast voor minder werk en als daarnaast ook nog eens de omzet zo hard groeit is het helemaal een win-win!

16.08 WEAR

Met de kracht van email is de database en omzet van de webshop vanaf de lancering aan het groeien. Ik wist wel hoe waardevol e-mail kon zijn, alleen had ik niet alle techniek in huis. Ron heeft mij niet alleen geholpen door de techniek te implementeren maar ook zijn betrokkenheid en de ideeën die op tafel worden gelegd zorgen ervoor dat ik grote sprongen heb gemaakt, mede dankzij e-mail marketing. Ik vind het meer dan prettig werken met een partij die ook met je meedenkt!

Boundless Fit Apparel

De kosten per aankoop in de webshop van Seemly waren te hoog en we wisten dat deze naar beneden moesten om meer winst te kunnen draaien, alleen niet hoe we dit konden realiseren. Dankzij een aantal slimme automations en het consistent versturen van o.a. nieuwsbrieven en complete campagnes is dit binnen 3 maanden gelukt. Daarnaast kregen we elke dag, dankzij een van de geautomatiseerde strategieën, minimaal 10 nieuwe potentiële kopers. Kim denkt in het geheel graag mee en deze betrokkenheid is wat we nodig hadden om door het welbekende glazen plafond te komen. Het is erg prettig om los te kunnen laten waar je niet in thuis bent en geen of weinig ervaring in hebt.

Seemly

Actie geldig t/m 19 november 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Black Friday
Cyber Monday

* inclusief een jaarlicentie van ActiveCampaign tot 500 contacten!