Aanbevelingen

Wij gebruiken nu 2 jaar de e-mail marketing service van Kim en Ron, en met veel met succes! Door de hoge adspend in ons bedrijf waren we op zoek naar een partij die focus heeft op snelle en stabiele omzetgroei binnen onze bestaande klanten zonder dat daar (meer)kosten per aankoop voor nodig waren. Door gestructureerde e-mail marketing met achter de schermen, de juiste automations, technieken en jarenlange ervaring van deze experts, is onze e-mail omzet meer dan verdriedubbeld binnen deze 2 jaar. Er is geen moment dat we ergens niet bij worden betrokken en de communicatie is transparant en snel.

Kim denkt met haar expertise en ervaring graag mee over hoe we meer uit onze webshop kunnen halen en deze betrokkenheid maakt het een hele fijne samenwerking.

Er is een strategie opgebouwd waarmee we eigenlijk aan de lopende band nieuwe (potentiële) klanten verzamelen. Hiernaast worden onze klanten bijvoorbeeld herinnerd als ze nog iets in het winkelmandje hebben, ze krijgen korting op hun verjaardag en worden continue op de juiste manier gesegmenteerd bij nieuwsbrieven en opvolging via de e-mail. Hierdoor is het klantenbestand niet alleen gegroeid maar ook veel meer waard geworden. Automatisering zorgt daarnaast voor minder werk en als daarnaast ook nog eens de omzet zo hard groeit is het helemaal een win-win!

16.08 WEAR

Naast een fysieke locatie hebben we ook een webshop waar we onze koffies in verkopen en hier wilde we graag meer uit halen dan dat we deden. Vanaf de 2e maand was er al een stijgende lijn te zien in niet alleen de database zelf, maar ook in de omzet die we inmiddels uit e-mail halen. De communicatie verloopt soepel en alleen al om de jarenlange ervaring in email en de techniek daarachter is het team achter BrickMail meer dan geschikt als je momenteel vastloopt met jouw webshop.

Koffie van Hoorn

Met de kracht van email is de database en omzet van de webshop vanaf de lancering aan het groeien. Ik wist wel hoe waardevol e-mail kon zijn, alleen had ik niet alle techniek in huis. Ron heeft mij niet alleen geholpen door de techniek te implementeren maar ook zijn betrokkenheid en de ideeën die op tafel worden gelegd zorgen ervoor dat ik grote sprongen heb gemaakt, mede dankzij e-mail marketing. Ik vind het meer dan prettig werken met een partij die ook met je meedenkt!

Boundless Fit Apparel

De kosten per aankoop in de webshop van Seemly waren te hoog en we wisten dat deze naar beneden moesten om meer winst te kunnen draaien, alleen niet hoe we dit konden realiseren. Dankzij een aantal slimme automations en het consistent versturen van o.a. nieuwsbrieven en complete campagnes is dit binnen 3 maanden gelukt. Daarnaast kregen we elke dag, dankzij een van de geautomatiseerde strategieën, minimaal 10 nieuwe potentiële kopers. Kim denkt in het geheel graag mee en deze betrokkenheid is wat we nodig hadden om door het welbekende glazen plafond te komen. Het is erg prettig om los te kunnen laten waar je niet in thuis bent en geen of weinig ervaring in hebt.

Seemly