Verhoog conversies

Verlaag de kosten per aankoop

Verbeter klantloyaliteit

Laat jouw webshop binnen 6 maanden exponentieel groeien met slimme email strategieën en automatiseringen.

Exponentieel groeien binnen 6 maanden, hoe dan?

Brickmail helpt webshop ondernemers bij het realiseren van exponentiële groei en het verhogen van klantloyaliteit met behulp van slimme, krachtige email marketing automations en advertentie strategieën. Omdat elke webshop uniek is mag je ook een unieke aanpak voor die van jou verwachten. Een succesformule op maat, alleen voor jouw webshop.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wat klanten zeggen

Deze merken zijn je al voorgegaan

Naast een fysieke locatie hebben we ook een webshop waar we onze koffies in verkopen en hier wilde we graag meer uit halen dan dat we deden. Vanaf de 2e maand was er al een stijgende lijn te zien in niet alleen de database zelf, maar ook in de omzet die we inmiddels uit e-mail halen. De communicatie verloopt soepel en alleen al om de jarenlange ervaring in email en de techniek daarachter is het team achter BrickMail meer dan geschikt als je momenteel vastloopt met jouw webshop.

Koffie van Hoorn

Met de kracht van email is de database en omzet van de webshop vanaf de lancering aan het groeien. Ik wist wel hoe waardevol e-mail kon zijn, alleen had ik niet alle techniek in huis. Ron heeft mij niet alleen geholpen door de techniek te implementeren maar ook zijn betrokkenheid en de ideeën die op tafel worden gelegd zorgen ervoor dat ik grote sprongen heb gemaakt, mede dankzij e-mail marketing. Ik vind het meer dan prettig werken met een partij die ook met je meedenkt!

Boundless Fit Apparel

De kosten per aankoop in de webshop van Seemly waren te hoog en we wisten dat deze naar beneden moesten om meer winst te kunnen draaien, alleen niet hoe we dit konden realiseren. Dankzij een aantal slimme automations en het consistent versturen van o.a. nieuwsbrieven en complete campagnes is dit binnen 3 maanden gelukt. Daarnaast kregen we elke dag, dankzij een van de geautomatiseerde strategieën, minimaal 10 nieuwe potentiële kopers. Kim denkt in het geheel graag mee en deze betrokkenheid is wat we nodig hadden om door het welbekende glazen plafond te komen. Het is erg prettig om los te kunnen laten waar je niet in thuis bent en geen of weinig ervaring in hebt.

Seemly

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan