ActiveCampaign en ConvertBox

Combi-deal

+

=

De nieuwe makkelijke, slimmere manier om jouw website bezoekers te betrekken, registreren en converteren naar meer klanten & omzet

Laat gepersonaliseerde aanbiedingen, opt-in formulieren en segmentatiefunnels zien aan de juiste personen op het juiste moment.

BLACK FRIDAY AANBIEDING!

Waarschuwing: tijdelijke aanbieding, zolang de voorraad strekt

Stel jouw ideale marketing toolkit vandaag veilig!

ActiveCampaign + CovertBox

Zeg vaarwel tegen lelijke, verouderde en antieke pop-ups..

Genereer meer leads en sales door de juiste bezoekers te betrekken op het juiste moment en het leveren van een meer gepersonaliseerde ervaring d.m.v. slimme hoog-converterende on-site berichten met ConvertBox in combinatie met de meest efficiënte en voordelige e-mail marketing tool van dit moment: Active Campaign.

Intelligente targetting

Segmentatie funnels

A/B Split testing

Visuele weergave

1

Drag & Drop eenvoud

R

Eenvoudig overzetten van abonnees

Duidelijke rapportage

Integratie met Autoreponders

Contacten tellen maar één keer

h

Groot assortiment aan sjablonen

Nederlandstalige suppport

Boost  betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten

Betrek bezoekers persoonlijk door hun naam, bedrijf of andere verzamelde  gegevens te gebruiken in de berichten. Door de koppeling met ActiveCampaign is het mogelijk om actuele en persoonlijke klant data te tonen, waardoor 1 op 1 communicatie mogelijk wordt voor de ultieme klantervaring.

 

Segmenteer bezoeker en leads d.m.v. Multiple-Choice funnels

Maak eenvoudig multiple-choice funnels zodat je kunt segmenteren, taggen en ze gepersonaliseerde aanbiedingen kunt doen, op basis van hun interesses en doelen, alle data wordt vastgelegd in ActiveCampaign zodat je alles kunt volgen en meten en gericht beslissingen kunt nemen en tijd investeren aan het verzilveren van de grootste kansen.

 

 

Integreer al jouw favoriete marketing tools

Integreer eenvoudig honderden marketingtools en diensten en maak deze op het juiste moment zichtbaar binnen de ConvertBox, video’s specifieke webshop artikelen, evenementen, precies op het juiste moment de juiste boodschap voor de juiste persoon, bezoekers zullen zich zeer begrepen en welkom voelen.

Nog meer krachtige mogelijkheden en functies

 

Split test je bericht en zie exact wat werkt

Zowel in Converbox en ActiveCamaping is het eenvoudig om splittesten op te zetten, door  het maken van variaties van berichten en mails. Vervolgens kun je een onderbouwde beslissing nemen welke splittest de meeste resultaten oplevert, je zult zien dat je mening en onderbuik gevoel er vaker naast zitten dan je denkt, zo haal je veel meer uit je marketing investeringen en leer je wat wel- en niet werkt bij jouw doelgroep.

Moeiteloze integratie met al je favoriete marketing tools

ConvertBox en ActiveCampaign integreren eenvoudig met alle populaire autoresponders, page builders, en betaalplatforms. Er worden nog steeds nieuwe integraties toegevoegd. En staat jouw tool er net niet tussen? Dan is er altijd nog Zapier die moeiteloos integreert met honderden andere systemen.

 

Ontworpen voor maximale conversie op alle apparaten 

Meer dan 50% van het webverkeer gaat nu via mobiele apparaten. Vandaar dat ConvertBox is ontworpen zodat de boxen op alle apparaten er fantastisch uitzien en tot maximale conversies leiden.

Mooie hoog converterende sjablonen voor elke stap in jouw funnel

Convertbox geeft je de flexibiliteit om eenvoudig diverse soorten on-site berichten te maken en lanceren.

Toon gepersonaliseerde berichen op basis van waar de bezoekers zijn in het salesproces

Stop met de statische ouderwetse pop-ups.. Convertbox maakt het eenvoudig om slim gerichte berichten te laten zien aan een specifieke groep, gebaseerd op de fase in hun klantenreis

Actie geldig tot 2 december 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je gebruik maken van ConvertBox en ActiveCampaign en ook Nederlandstalige ondersteuning en instructievideo’s?

Bestel NU de combinatie tegen een blijvend lage prijs!

Ron Scheerder was de eerste ActiveCampaign Certified Consultant in Nederland.

Inmiddels is Webalist één van de grootste resellers  van Europa en hebben we niet alleen toegang tot de specialisten bij ActiveCampaign, maar ook tot gunstige tarieven. Dit voordeel delen we graag met onze klanten.

Wat zeggen onze klanten?

Na twee andere e-mailingprogramma’s te hebben uitgeprobeerd ben ik enorm blij dat in mijn website via Webalist het e-mailprogramma ActiveCampaign ingesloten is. Het is erg gebruiksvriendelijk.

De support van Webalist is prima en met de instructievideo’s kun je voor het opzetten van de eerste campagnes heel goed uit de voeten. Als er problemen zijn of als ik niet meer weet hoe ik verder moet, wordt alle moeite gedaan mijn vraag te beantwoorden en/of op te lossen. En ook als je zelf niet alle ingewikkelde ‘automations’ wilt instellen (zoals ik) biedt Webalist goede support.

Kortom: ik ben erg blij met ActiveCampaign en kan het iedereen aanbevelen!

Marjolijn Gischler

Succesvol naar een nieuwe baan

Ron heeft veel kennis, zowel over marketing in het algemeen, als van alle mogelijkheden van ActiveCampaign – èn de verbinding met andere tools.
Daarnaast is hij een zeer enthousiast en tof persoon, die graag grondig te werk gaat, om dit alles optimaal in te zetten en te optimaliseren voor jou en jouw bedrijf.
Ideaal om mee samen te werken, al jarenlang, en daarom beveel ik Ron van harte aan

Colijn Buis

Colijn Buis Music

Actie geldig tot 2 december 23:59 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Black Friday
Cyber Monday